Assalamualaikum dan Salam Satu Malaysia kepada pengunjung blog......dikesempatan ini kami ingin mengalu-alukan kehadiran semua pengunjung blog, tuan/puan/dato'/datin tak kira samada pengusaha cendawan maupun bukan pengusaha cendawan. Proses pembelajaran serta menambah ilmu tidak pernah terhenti sehingga ke akhir hayat kita untuk seseorang itu terus cemerlang, gemilang dan terbilang. Blog ini diwujudkan agar semua orang mampu mengenali dan berkenalan dengan koperasi ini. Jaringan perniagaan bebas tanpa sekatan dan bersih dari anasir jahat hasad, dengki dan khianat adalah suatu matlamat perjuangan perniagaan kita semua. Insyaallah...Koperasi Usahawan Cendawan Pulau Pinang meletakkan impian agar bidang pertanian mampu menjadi penyumbang faktor ekonomi yang utama di suatu masa nanti. Koperasi mengharapkan agar gerakan ini mampu bersama-sama di dalam gerakan koperasi negara untuk menyumbang ke dalam KDNK kita. Ucapan terima kasih yang tidak terhingga untuk Jabatan Pertanian Pulau Pinang, pihak Suruhanjaya Koperasi, serta lain-lain agensi, individu yang terlibat yang telah menjadi badan penyelaras serta penggerak serta pencetus impian ini menjadi realitiKeuntungan bukanlah satu-satunya matlamat mutlak perjuangan koperasi namun ianya suatu tuntutan jika koperasi ingin terus cemerlang dalam gerakan. Koperasi tidak mensasarkan keuntungan yang besar untuk tahun pertama namun syabas untuk semua yang terlibat kerana gerakan aktiviti yang berterusan memperlihatkan kesungguhan meskipun tanpa sebarang dana permulaan yang besar. Koperasi kini akan akan memberi tumpuan perhatian terhadap proses transformasi petani/pengusaha tradisional kepada komersial serta merubah pandangan serta persepsi pengusaha di dalam hala tuju projek ini.Harapan kami agar usahasama diantara pengusaha cendawan baru dan lama serta juga semua bloggers yang lain akan dapat menghasilkan satu jaringan usahasama yang lebih mantap lagi nanti dimasa depan dalam memajukan industri cendawan ini.Insyaallah


Ikhlas dari Pengerusi KUCPP

Wednesday, November 3, 2010

KOPERASI SEDIA MEMBANTU AHLI....JALAN SEDANG TERBUKA

MINTA MAAF...DISEBABKAN MASALAH BANJIR YANG SEDANG MELANDA NEGERI PERLIS & ALOR SETAR PIHAK PENGANJUR TERPAKSA MENUNDA PROGRAM INI KE SATU TARIKH LAIN YANG AKAN DIMAKLUMKAN NANTI.
PROMOSI PRODUK KELUARAN AHLI KOPERASI UNTUK DIBANGUNKAN

KOPERASI TELAH DIJEMPUT UNTUK MELAKUKAN JUALAN & PROMOSI PRODUK DI DALAM PROGRAM ANJURAN ANGKASA P.PINANG DI BAWAH PROGRAM PENGUMPULAN DAN PEMBANGUNAN PRODUK TERPILIH.
TARIKH : 13 HB NOV & 14 HB NOV 2010
TEMPAT : PUTRA PALACE, KANGAR, PERLIS
KEPADA MANA-MANA ANGGOTA YANG INGIN MENGHANTAR PRODUK UNTUK DIPROMOSIKAN DI LOKASI YANG DISEBUT, SILA BERHUBUNG DENGAN EN. KARIM BIN AWANG (012-4961611) ATAU TERUS KEPADA PUAN ROSMAWATI (012-470 3609) SEBELUM 11HB NOV 2010.

No comments:

Post a Comment